Εταιρία

Στη βιοτεχνία κατασκευής καναπέδων Αεράκης Αντώνιος Α.Ε. , η φιλοσοφία μας
βασίζεται στη διαρκή και ακούραστη προσπάθεια εξέλιξης των προϊόντων μας, ώστε να προσφέρουμε σε ιδιαίτερα λογικές τιμές έπιπλα αρίστης ποιότητας, που διακρίνονται για τη στιβαρή κατασκευή, την πολυμορφία και την αισθητική υπεροχή τους.
Στην Αεράκης Αντώνιος Α.Ε. δημιουργούμε ένα αμιγώς ελληνικό προϊόν, το οποίο συγκεντρώνει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που καθιστούν την επιλογή του προνομιακή και ανταγωνιστική. Μέσα από την ευρύτατη γκάμα των μοντέλων μας δίνουμε πραγματικές λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας.
Η αναζήτηση της καινοτομίας με συνεχή έρευνα της αγοράς και η διαρκής ενημέρωση μας σχετικά με την τεχνολογία και τις εφαρμογές
των υλικών που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με τις εξελιγμένες τεχνικές κατασκευής, τη μακρόχρονη εμπειρία και την υψηλή αρτιότητα των τεχνιτών μας, μας επιτρέπει να εγγυόμαστε την αντοχή και τη μακροβιότητα των προϊόντων μας.
Στη συλλογή Αεράκης Αντώνιος Α.Ε. θα βρείτε καναπέδες και πολυθρόνες σε μεγάλη ποικιλία από κλασσικά και μοντέρνα σχέδια. Στη συνεργασία με τη Αεράκης Αντώνιος Α.Ε. θα βρείτε άριστη ποιότητα κατασκευής σε ανταγωνιστικές τιμές και απόλυτη συνέπεια στους χρόνους παράδοσης.

 

Ανάρτηση  Ισολογισμού 2013: Ισολογισμός

Ανάρτηση  Ισολογισμού 2014: Ισολογισμός

Share